WhatsApp
Yükleniyor...

E-Ticaret Sitelerinin Geleneksel Mağazalara Göre Sağladığı Avantajlar

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog E-Ticaret Sitelerinin Geleneksel Mağazalara Göre Sağladığı Avantajlar
13 Ocak 2021, 13:56 0 Yorum 916 Okuma

E-ticaret Sitelerinin Geleneksel Mağazalara bakılırsa Sağladığı Avantajlar
Bugün fiziki ve geleneksel mağazaların yanı sıra e-ticaret sitelerinin sağladığı bir çok kolaylık vardır. Pazarlama yöntemlerinden en etkilisi olan dijital pazarlama sadece bu web  siteler ile mümkün olmaktadır. Daha hızlı internet bağlantısının sağlanması ve çevrimiçi araçların bulunması noktasında e-ticaretin ciddi manada avantajı bulunmaktadır. Web tasarım Ankara firmamız Program House tarafından verilen hizmetlerden bir tanesi de e-ticaret sitelerinin kurulumudur. Bu aşamada sizlere sağladığımız avantajlar aşağıdaki gibidir;

Müşteriler, fizyolojik olarak harekete geçmeden farklı sağlayıcılardan ürünleri temin edebilirler. Bugün sanal ortamda da bir çok mağaza bulunmaktadır. Mağaza sayısının fazla olması ürün çeşitliliği anlamına gelmektedir. Bu mağazalara kolaylıkla giriş yapabilir ve stokta yer alan ürünleri araştırma ve satın alma imkânı yakalayabilirsiniz.
Bir işe adım atmak ve yönetmek de bir hayli kolaydır. E-ticaret yapmak için bir şirket kurulumu gerekiyor. Şirket açtıktan sonra herhangi bir yasal prosedüre ihtiyacınız olmamaktadır. Ancak geleneksel bir mağaza açmak istediğinizde dükkân kiralamak veya satın almak, çalışma ruhsatı almak, ürün depolamak vb. Daha pek çok işiniz olacaktır.
Web Tasarım Ankara firmamız tarafınca hazırlanacak olan internet sayfası ile müşterileriniz 7/24 alışveriş yapma imkânı elde edecektir. Bu sayede fiziki bir mağazaya gitme vakti olmasa da web üzerinden tek bir tık ile alışveriş yapabilecektir.
Daha fazla müşteriye erişim noktasında yarar sağlar. Coğrafi bir sınırlama yoktur. Geleneksel mağazalar belirli bir lokasyonda bulunduklarından dolayı alan kişi kitlesi de yine lokasyon dahilinde bulunanlardır. Sadece bir e-tecim sitesi açıldığında ülkenin ve hatta dünyanın her noktasından alan kişi sizlere ulaşacaktır.
İşletme maliyetleri daha düşüktür. Gider kalemleriniz daha az olacağından dolayı daha çok kar elde edersiniz. Hizmet kalitesi de oldukca yüksektir.
Web tasarım Ankara firmamız Program House olarak sizlere e-ticaret sitesi kurulum hizmeti vermekteyiz. Bu sayede hem siz hem de müşterileriniz pek çok avantajı elde edeceksiniz. Geleneksel siteler bir çok prosedür gerektirirken e-tecim sitesi kurulumu herhangi bir zorlu prosedür gerektirmediği gibi pek çok noktada da avantaj sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum