WhatsApp
Yükleniyor...

Google Reklamlarında Üst Sıralara Çıkmak İçin Neler Yapılır

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Google Reklamlarında Üst Sıralara Çıkmak İçin Neler Yapılır
22 Ocak 2021, 11:14 0 Yorum 868 Okuma

Google reklam üst sıralara çıkma için reklam sıralamanızın yüksek olması gerekmektedir. Bunun için de iki temel etken vardır. TBM (tıklama başına maliyet) ve kalite puanı. Kalite puanı ve tıklama başına maliyet belirli bir katsayı ile çarpılarak reklam sıralamanız yapılır. Google bunu otomatikman yapmaktadır. Google reklam en üstte çıkma için yapabilecekleriniz TBM fiyat teklifini arttırmak ve kalite puanını yükseltmektir. Yalnız TBM arttırmak bile yeterli olmayabilir. Rekabetin çok olduğu sektörlerde özellikle hizmet sektörlerinde kalite puanını da arttırmadan üst sıralarda yer almak oldukça zordur. Webtasarımankara google reklam danışmanlığı hizmetleri ile size en iyi reklam deneyimini yaşamanızı sağlamaktadır.

Reklam sıralamasına bu kadar etkisi olan Google reklam kalite puanı nedir diye merak etmeye başladığınızı düşünüyoruz. Google kullanıcılarına aradıklarını kolayca bulma olanakı sunmak istemektedir. Bu sayede de kullanım oranını arttırmak ister. Bu yüzden reklamlarda da kaliteyi ve kullanıcı etkileşimine örutubet verir. Reklam kalite puanı bunu sağlamak için ortaya çıkarılmıştır. Reklamlarınızın içerik olarak alakalı ve dikkat çekici olmasına, açılış sayfanızın performansına ve bir önceki gün almış olduğunız tıklamaya bakılırsa size bir kalite puanı verilir. Google da üst sıralara çıkmak için reklam kalite puanı ve TBM bir katsayı ile çarpılarak sıralama verilir. Bu sıralamaya göre reklamlar gösterilmektedir. İşte bundan dolayı de yalnız TBM arttırılarak reklam sıralamasında üstlere çıkmak çok rahat değildir.

Google da üst sıralara çıkma uzmanı olarak hizmet veren webtasarımankara reklam ekibi reklam danışmanlığı yaptığı kişilere en doğru ayarlar ve reklamları vermelerini sağlamaktadır. Adwords reklam uzmanı olarak Google reklamlarından en iyi geri dönüşü sağlamanızı hedefliyoruz. Daha düşük Adwords reklam ücretleri ile yüksek maliyetlerle elde edebileceğiniz reklam geri dönüşlerini elde etmek için webtasarimankara reklam danışmanlık hizmetlerinden yararlanmalısınız. Google reklam verme fiyatları konusunda bütçe sınırlaması olmamakla beraber sektöre özgü çözümleme yapılmalı ve sektöre uygun bütçe belirlenmelidir. Bütçe analizi yapma mevzusunda size yardımcı olacak ekibimiz sizi zorlamadan reklamlardan en yüksek geri dönüşü elde etmenizi sağlamak için reklam danışmanlığı hizmetleri verecektir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum