WhatsApp
Yükleniyor...

Seo Uyumlu Kodlamanın

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Seo Uyumlu Kodlamanın
04 Mart 2021, 15:03 0 Yorum 836 Okuma

Seo Uyumlu Kodlamanın Siteniz için Faydaları

Ankara Web Tasarım sizlerin web sitesini gelişim evrelerinde ve üst sıralarda yer alan konumlara garantileyen en önemli  SEO uyumlu Kodlamanın olmasına özen gösterir. Bu konuda SEO uyumlu Kodlamanın yazımı, iyi mi yazılır şeklinde sorularınızı detaylandıracağız. Arama motorları için anlaşılır ve akıcı Kodlamanın yazımı konusunda bilgileriniz bu sayede gelişmiş olacaktır.

Seo Uyumlu Kodlamanın Nedir?

Web sayfalarında paylaşımı gerçekleşen Kodlamanın , aranan ile arayanı birleştiren yazılı metinleri kapsar. Arama motorları vasıtasıyla yazılan metinlerin doğru kategorilerde değerlendirilmesi, arama sonuçlarında doğru eşleştirmeler için belirli kriterleri taşıması gerekmekte. Bu kriterler dikkate alındığı vakit SEO uyumlu Kodlamanın yazmış olursunuz.

Seo Uyumlu Kodlamanın nasıl Yazılır?

SEO uyumlu bir Kodlamanın yazmak isteniyor ise ilk başlarda hedeflenen kelime örneklerinin belirlenmesi gerekir. Bu doğrultuda belirlenen anahtar kelime yazının içinde belirli oranlarda yer alması gerekmekte. Arama motorlarının ulaştıkları internet sayfalarına ilişkin olan sayfalar kayıt altına alınırken yazıların içermiş olduğu kelime yahut kelime öbekleri temek alınarak içerik kategorileşmesi yapılır.

 

Bir örnek ile ayrıntılar vermek gerekirse eğer; SEO Uyumu şeklinde bir metin oluşturulacak ise metnin içinde bulunan kelime sayısına bakılırsa ortalama olarak %2 civarında anahtar kelime kullanılmalıdır. Bu aslına bakarsak ne olursa olsun yapılması diye bir kaideyi içermez. Yalnız yapıldığında faydasını göreceğiniz bir durumu kapsar. Metinin içereceği anahtar kelimeden başlanarak ilk paragrafta minimum birkaç defa kullanılmasına özen gösterilmeli. Ayrıca metnin ortalarında ne olursa olsun kullanılmalı ve metnin son cümleleri yine anahtar kelime ile son bulmalıdır. Google, ülkemizde en sık tercih edilen arama motorlarından biri olduğundan dolayı Google’ın koymuş olduğu kriterler hedef alınmaktadır. Google, özenle hazırlanmış benzersiz niteliklerde ki içerikleri çok sevmekte. Şayet SEO uyumlu içerik hazırlamak isteniyor ise özgün bir halde ele alınmalı ve Kodlamanın bitirildikten sonra mutlak gözden geçirilmelidir. Hem de imla kurallarını test etmeniz gerekecektir. İmla hatalarıyla dolu olan üstün körü hazırlanmış olan metinler anlamsız cümleleri ile okuyucuyu yoracağından açık söylemek gerekirse aslabir katkısı olmaz. Arama motorları tarafınca bu içerikler çöp olarak nitelendirilecektir.

 

SEO uyumlu Kodlamanın için dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan bir diğer konular ise metin dışında yer alan web sitede bulunan Başlık, açıklama, Anahtar kelime bölümlerdir. Bu bölümler içinde anahtar kelimeyi geçirmeli ve bununla birlikte da web sitenizin ilgili linklerini yine bunlara uygun bir halde oluşturmanız gerekir.

Sizlerde web sitenizin seo uyumlu olmasını isterseniz Web Tasarım Ankara sitemizden iletişime geçebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum